Сънуваш ли и ти с мен?
Една нощ сънувам, че се влюбвам в супермен,
на следващата - вещица с метла тича подир мен!
Въображението в сънищата е безкрайно,
а красотата нещо омайно.
В съня си си богата с много сбъднати мечти,
а реално не съвсем, просто си си ти!
Мечтаем си понякога сънят да е реалност,
а друг път той превръща се в поредната бруталност!
© Пенка Лесидренска All rights reserved.