Сънувах те снощи.
Счупих всички часовници,
убих всички петли,
застрелях всички кукувици,
спрях всички ветрове,
за да не ме будят,
и те сънувах.
Следователно се успах.
Когато се събудих,
на теб ти беше омръзнало да ме чакаш.
© Мария All rights reserved.