Сънувах те!
Беше близо до мен...
Чувах пулса на сърцето ти,
бях легнала на гърдите ти,
а ти тежко въздишаше,
усещах как дъхът ти вее косите ми,
а ръцете ти, държаха моите.
Беше топло в обятията ти...
Погледнах те в очите,
за миг времето спря,
потънала бях във твоята душа...
Изведнъж стана светло,
беше дошъл денят,
отворих очи и ти изчезна,
бях отново сама...
© Елиана Янева All rights reserved.