Jan 1, 2008, 4:26 PM

Сънувам щастие 

  Poetry » Phylosophy
722 0 9
Сънувах щастие,
а то не трябвало.
В съня си плачеш ли,
в живота
ще редиш усмивки!
Къде остава тука
равновесието?
Не може
да си винаги нещастен.
Отказвам да сънувам
сълзи,
които всеки ден
преглъщам.
И тази нощ
очаквам от Морфей,
най-приказния
и разтърсващ,
щастлив във своя край,
небесен сън.

© Наталия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??