Jul 19, 2007, 1:24 PM

СЪНУВАНЕ 

  Poetry
724 0 14
Тази нощ те сънувах,
беше пурпурно синя.
Сякаш бе нарисувана
от ръка на Богиня.

Разпилени косите ти
водопадно се стичаха...
Как блестяха очите ти
със смеха на кокичета...

Ръцете прегръщаха
мойте страсти във блуса...
Беше все същата
и отново те вкусих...

Усмивката-пламък
като трепет премина
през душевният замък
на мойте години

и се спря във сърцето.
Разтуптя го до нежност,
и събуди момчето
за да бъде ти... вечност.

Този миг, в който само
в съня ми бе всъщност,
бе Богиня на храма ми...
Ти си все същата...

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??