Харесваш ми… когато си във бяло.
Отпусната. С разчорлена коса.
Пристъпваща. И с капчици по тялото.
По бяла кърпа, с чаша във ръка.
Усмихваш се… а кърпата ти пада.
Гърдите ти са супер тази нощ!
Приемам от ръката ти… наградата:
Загорката в леглото е разкош!
А ти се пльосваш тежко на кревата.
Прегръщаш моя никакъв корем.
Поемаш с пръст надолу по бедрата ми.
Целуваш всяко косъмче по мен!
След пет минути вече съм на лакти:
Оглеждам се за мойто портмоне.
С години, между нас това са фактите:
Съпружеският лайф върви добре.
Юри
Йовев
Май
2022 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.