Jul 16, 2013, 8:18 PM

Сърцата да си разменим 

  Poetry » Love
442 0 1

За слънце отварям очите

да влезе във мене живот.

Във вени да влязат лъчите.

Сърцето да стане пилот.

 

И тъй озарен да политна

към твоята чиста душа.

И в пътя дори да залитна

посоката аз не греша.

 

И слънце във теб да оставя,

да влезе и в тебе живот.

А слънчев лъч да ни представя

там - горе - в небесния свод.

 

Да тлеем и двамата, мила,

додето накрай изгорим.

Останали вече без сила,

сърцата си да разменим!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??