Сърце разкъсано и мръсно,
сърце, изхвърлено в калта,
сърце, което може... иска
да вкуси пак от любовта.
Сърцето стъпкано вдигни го.
Изкарай тръните с внимание,
а после нежно прибери го
или го избави от туй страдание.
© Слънце Антимов All rights reserved.