Сърце
Пътища блокирани
от неочакван първи сняг.
Коли на първа, втора
потеглят пак и пак.
По радиото смешки,
музика и новини.
В купето е почти горещо,
навън не спира да вали.
Отрупани със сняг дървета,
над пътя са надвесени.
Някои ще станат на парчета,
а после…
Пепел от разговори весели.
Ауспуси въздишат тежко,
пред мен червени светлини.
Играейки си с телефона, забелязах нещо!
Сърце се пише с по-малко от три!
© Иван Бърдаров All rights reserved.
над пътя са надвесени.
Някои ще станат на парчета,
а после…
Пепел от разговори весели...
Хареса ми.