Сърце... Туптиш...
Във унеса вечерен чувам как препускаш...
Сърце... Болиш...
В живота злободневен мъчиш се и все по-малко чувстваш...
Сърцe, гориш!...
Възпламенено и изпепелено...
Потушено и опустошено...
Ранено...
Самотно си, сърце...
Скимтиш и от агония крещиш!...
Крещиш, сърце,
кървиш!...
И жално пак туптиш...
© Лилия All rights reserved.