Сърцето ми ранено е сега.
И плаче то за малко топлина.
И бие странно, бие със тъга.
Ранено е, ранено е от любовта.
И за любов не ще да чуе то сега.
Момче, недей игра си с него ти игра.
Не ще да страда само то, ами и ти.
Ако обикнеш го, обичай го - не го лъжи.
Не го оставяй да плува във сълзи.
Защото знай - и теб ще те боли.
И то обичало е, но разбито е сега.
Обичало е, но наранено е от любовта!!!
© Десислава All rights reserved.
silvestra (Силвия Герджикова) 23-01-2008г. 10:36
Когато намериш сродната си душа сърцето ти ще бие лудо, диво и пак ще обичаш, но без да боли!