СЪРЦЕ
Сърцето ми
залиташе
в пространството.
Сърцето ми
събираше
болка подир болка.
Сърцето ми
се разкъсваше
от обиди и бягства.
Сърцето ми -
окървавено и нежно
полумъртво е
под грубите ти стъпки.
Сърцето ми -
с уморен и тъжен пулс
все още
то живее и те чака...
То чака теб -
да измиеш кръвта
със сълзи и надежда;
то чака теб -
да заличиш
раните с обич...
То чака теб -
подари му късче живот
с любовта си.
© Лиляна Стойчева All rights reserved.
Но как да я намерим?
Поздрав!