сърце като това
не се превзема лесно,
заключено
зад тежки катинари,
че в тоя свят
на мерзост и нечестност
всеки нож забива
там, където свари.
сърце като това
не се превзема сякаш,
обградено от стени
(не бих те наранила).
в тоя свят, уви,
на никого не вярваш.
твоето сърце
превзема се насила.
© Или Дадарова All rights reserved.