Jan 11, 2009, 10:12 AM

Сърце на дете 

  Poetry » Other
733 0 4

То не иска за никого вече да бие,

иска просто сълзите си да измие...

 

То не иска никакви ласки,

иска просто да паднат всички маски...

 

То не иска да умре,

иска просто да бъде сърце на дете...

 

© Кристияна Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??