Мислиш, че не ме боли,
напротив: болката е в мен.
В очите ми няма сълзи
и погледът ми е студен.
Така ще бъде занапред,
омръзна ми от твоите лъжи.
Омръзна ми и от самия теб,
слагам край на всичките игри.
Без жал разби сърцето ми,
беше единствен в този живот.
Далеч една от друга са душите ни,
за теб не съществува думата любов.
Няма да видиш огромната тъга,
в стаята нахлува самота.
Илюзия е всъщност радостта,
но така ще бъде от сега.
Нямаш място в моя ден,
ще бъда също като теб.
Мъката ще е далеч от мен,
а сърцето ми ще е от лед.
© Кики All rights reserved.