Aug 22, 2020, 6:44 AM  

Сърце с изтекъл срок на годност 

  Poetry » Love, Other
1203 3 7

 

Сърце във себе си събрало
вселени мрак и празнота,
изтласква не кръв, слуз във тяло,
дарено със съвършена красота.

И кой да предположи, че то крие
сърце с изтекъл срок на годност?
Парче месо, което гние,
лишено от човешка стойност...

А тя е тъй прекрасна и желана,
но съжалявам всеки в нея щом се влюби -
Накрая той ще е една открита рана,
защото тя със смях ще го погуби...

02.07.2016. - 03.07.2016

Георги Каменов

От поредицата ми стихове "Другата любов". 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??