В него има пориви, мечти,
иска то волно да лети.
Когато то се влюби,
когато сме млади-луди,
то на роза кацва –
на хубава мацка.
Разумът е хубаво нещо,
но когато в сърцето е горещо,
когато южната ни кръв кипи,
тогава оставяме го да спи
и никой да отхвърли туй не може,
благослови това чувство, о, Боже!
© Георги All rights reserved.