Знам, сърцето е способно
да запази любовта,
много нежно, неизбежно
да намери красота.
Във света да търси вечно
цветове, лъчи, мечти
и звездите на небето
в тези сини висини.
Пак сърцето ще открие
път, по който да върви,
и не може то да скрие
болка, радост и сълзи.
И навярно то намира
всяко чувство, доброта,
със сърцето се разбира
всяка обич на света.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.