Mar 19, 2008, 1:06 PM

Сърцето докрай ще скърби 

  Poetry » Other
706 0 17

4 години, изпълнени с болка,

със горестна мъка, с горещи сълзи.

4 години баща ми го няма...

Сърцето ми вечно, докрай ще скърби.

 

 

За тебе ще пазя най-скъпия спомен,

закътан дълбоко в мойто сърце.

4 години вече те няма,

но болката още по-силно горчи.

 

 

На прага ме среща добрата усмивка

и нежно погалва тя мойто лице.

Във спомена само баща ми докосва ме

и толкова, толкова много боли...

 

 

Отиде си, татко, отлитна в безкрая.

За мене настъпи най-черната нощ.

Аз вдигам очи и се взирам в звездите -

дали отнякъде гледаш ме ти?

 

 

19.03.2008 

 

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??