Със очите те избрах,
със сърцето те залюбих.
Че във тебе аз се влюбих,
чак сега това разбрах.
Ти - съкровище за мен,
най-безценен си подарък.
Ще те нося аз и нарък,
считано от този ден.
Ще те нося цял живот
и в сърцето си любовно.
То за всичко е виновно
в поднебесния ни свод.
© Никола Апостолов All rights reserved.