Очите лъжат,
те са лоши съветници,
слепи са за вътрешността,
далеч са от същността...
Сърцето обаче казва истината,
то много рядко греши,
единствено неговата любов
може да събере две души.
Не знам на кое ще се довериш,
но ако заложиш на сърцето,
няма да сгрешиш!!!
© Стефани All rights reserved.