Остави кошмарите назад,
вземи само уроците от тях,
погледни светлината как те обича,
протегне ръка, обичай и ти...
Върни се когато беше дете.
Прегърни го и не го забравяй.
Бъди себе си, като дете!
В сънищата и в мечтите е то.
В спомените и бъдещето.
Но то те обича и сега.
Сърцето не ще те предаде!
Не го разбивай в забвение.
Простило е грешките ти.
Излекувало е раните ти...
Камъните по пътя е вдигало.
Живота ти в него тупти.
Прощава на теб и на другите от теб,
окрилява те и ти дава мир.
Всяка болка с теб ще изтърпи!
Излекувай го в извор от любов..
Направено от любов и доброта.
В него носиш щастието.
В него тъчеш вяра и надежда.
В него обичаш себе си и другите.
Остави кошмарите назад,
вземи сърцето си с теб,
усети светлината как те радва,
протегне ръка, радвай и ти...
Продължи пътя си смело напред!
Бъди себе си със сърцето си!
Свободно и достойно да летите.
И обичай, обичай, обичай...
© Лили Вълчева All rights reserved.