Nov 24, 2009, 6:53 PM

Сърцето ми циганско 

  Poetry
678 0 11

Сърцето ми циганско
не трае натясно,
подскача, препуска
по пътя си бясно.

Танцува със огъня
танца лудешки,
алчно гребе
живота без грешка.
Щедро и пламенно
любовта си раздава,
огнена лава
след нея остава.
Обича горещо,
по цигански жарко,
дава по много -
не иска по малко!


музика

 


 

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??