Mar 28, 2012, 1:42 AM

Сърцето ми е крепост 

  Poetry » Love
778 0 2

Заключено е моето сърце.

От страх за обич е заключено.

Веднъж бе остро наранено

и вече е така научено.

Артериите, като верни стражове,

пулсират и не допускат никой те.

А вените, като достойни пажове,

успокояват скърбящото сърце.

Мина време... Сърцето оздравя.

Прашното резе на крепостта отключи.

Изскърца бавно тежката врата,

слънчев лъч проникна плахо вътре.

И стопли се сърцето ми,

раздвижи се застиналата кръв.

Отвори се вратичката на клапата

да стори място за сетен път.

© Цветелина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??