На пролет ми прилича
времето.
Сърцето ми Обича,
а пък настроението
е слънчево и благодатно -
И златните лъчи по мен се стичат!
О, да, така ми е приятно,
когато гледам със очи, които те Обичат!
11.02.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.