Сърцето на мама бе много добро,
тя не познаваше никакво зло,
завист и омраза не изпитваше тя-
само обич имаше в нейната душа.
Щастлива или тъжна-такава жена,
че дори на мравката път правеше тя.
Болката си криеше,да не ни притесни,
често не виждахме сълзите в нейните очи.
Усмивката й нежна всичко можеше да победи,
не се предаваше тя дори пред трудности.
Научи ни да следваме своите мечти-
от нас нямаше приятелки по-добри!
© vibokal All rights reserved.