Живея в сънищата, а поезията е път,
по който те се сбъдват за живот.
Понякога мълча, а думите без плът,
летят без полет в самолети без пилот...
Не ме разбират, или го правят грешно -
Каква е разликата между двете?...
Снежинка може ли да съществува вечно
в създадено от ада райско цвете?
Дори и слепи, римите, да знаеш,
не спират да се вглеждат в многоточието...
А точно там, това ще го признаеш,
е казано, понякога, най-важното.
Но аз отново тръгвам, сън ме чака,
и може би... прераждане във стих...
Сърцето на Поезията е влакът,
във който безбилетно... се качих...
02.11.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.