„Това, което ни свързва е по- силно
от това, което ни разделя.„
Джони Деп
Парещи длани,
покорно сгушени
в едно!
Изгревът и днес e дар
в смълчаното
утро.
Бавно събужда се градът.
И птиците пеят
в едно.
Сърцето на времето
e тук и сега...
Все още
живо!
17.02.2019
Много ми хареса!