Сърцето умира.
Пада в прахта.
Последна надежда?!
И тя избледня...
Сърцето умира.
Цялото в кръв.
Остана ли пламък?
И той изгоря...
Сърцето умира.
Разкъсано стене.
Дали ме обичаш?
Вече няма значение...
Сърцето умира.
Цялото във рани.
Дали те обичам?
Само ти знаеш...
Сърцето умря.
Изгуби се в Ада.
Ще намери ли Рая?
Едва ли...
© Теодора All rights reserved.