Сърцето ще пронижеш ти
Не ме обичаш!
Ще те накарам да ревнуваш,
сърцето ти от ревност ще изпепеля...
И нощничката къса,
с която само аз те любих,
във сълзи от скръб ще потопя.
И ден и нощ
да ме делиш със друга,
ще бъде жилото на твоята съдба.
А в лунна нощ,
когато пак будуваш,
с молитви да си върнеш любовта,
при трета
ще отида да се любим,
на ревността ти да се насладя...
И ще се върнеш
смирена и покорна
с изящната кама в ръка.
Сърцето
ще пронижеш ти, защото...
"... това не е просто игра, а любов."
2009-05-02
© Аластор All rights reserved.
Поздрави Аластор!