Сърдечен шепот
Аз още помня първата ни среща
събрала ни от пътища, съдби..
Луната замечтана, мека и гореща
въздигна своят трон с мечти.
А твоят топъл дъх така ме пали,
тъй нежен,силен, вечно устремен,
възражда силни страсти и ме гали,
събужда чувства и копнежи в мен!
О, търсен миг, това е благовестие,
звездите с жар танцуват си навън,
а Слънцето изпраща ми известие,
че с китна колесница е отвън!
Ведно ще бъдем тъй непобедими,
дори и хала да воюва с нас,
аз зная, Мили мой, Любими,
дори Вселената пулсира в нас!
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА All rights reserved.