Mar 11, 2017, 6:35 PM

Сърдита съм... ама много! 

  Poetry » Love
545 3 5

 

Сърдита съм, отново днес те няма,
и сърдя се на глупавата ми надежда,
премръзнало магаренце без слама,
в очакване съм... искам да изчезна.

Сърдита съм, зависима от тебе,
капризна лигла след играчка-плачка,
сърдито и разплакало се бебе,
останало детенце без играчка.

Сърдита съм, ела да ме прегърнеш,
разсърдено целувките ти искам,
опитай се във смях да ме превърнеш,
разсърдена, сълзите ще си стискам.

Сърдита съм, безумно те обичам,
една сърдитка, цупеща устата,
сърдита и разсърдена се вричам,
пред мен да ти омекнат колената.

Не ми липсваш изобщо... Нъцки!!!



 

© Неземна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??