Днес направих си сърмички -
такива, волни като птички.
Полетяха ми в устата
и ми стана благо на душата.
Съставките от Китай са прелетели,
дори заразите не са ги спрели.
Толкова са сладки тия птички -
малки, хубави сърмички!
Плуват ми сега в стомаха
със скорост на мотор Ямаха.
В ято наредени са една до друга
и кат първобитен викам само - Уга! Уга!
© Кух Пън All rights reserved.