Непосегната.
Прескочих девет пъти речен камък,
проврях се гола под дъга небесна -
в студеното на кладенец се давих...
По камен мост куршум разби се -
босилек жило в кръст премрежи,
във мех от облак лудо вино
до късна нощ небето греба.
© Дакота All rights reserved.
босилек жило в кръст премрежи,
във мех от облак лудо вино
до късна нощ небето греба.
Любимо. Не питам, а пия всяка дума. Жаден съм за още. Едва ли ще прочетеш закъснелите ми коментари.