Сърцето на момчето ми
бие за друго дете.
Специален е за мен.
Ще умолявам винаги
с нежност и любов
да знам за живота му.
Не правя лошо,
ако си говоря
за определено време
с него.
Да му честитя рождените му дни.
С вълшебни изненади
да зарадвам двама ни.
Да го прегръщам топло.
Свобода да усетя,
с любов да се обогатявам,
просълзявам.
Със смисъл да живея.
Чистота и обич в мислите ми.
Вълнение с емоции
от незабравима любов.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков All rights reserved.