Съседът ми видя ме и ме пита -
електричеството ми ли пак си крал?
Твоята сметка изглежда толкоз свита
а сякаш аз на 10 климатика съм живял.
Репутацията си готов съм смело да заложа,
дори ритници и шамари пак да понесеш,
колкото и да кълнеш и викаш "леле, Боже",
оправданията ти са просто пълна леш!
Не съм такъв човек, съседе, хич не ми отива
понеже ти си слаб, а аз съм здрав като гранит,
вероятно ще ми бъде дълго някак криво,
но парите ми върни или ще бъдеш бит.
© Кух Пън All rights reserved.