Същества
Има хора тук сега,
не са добри същества.
Човек ли си, или звяр!?
Зверове навред са много,
без душа и без тела,
като призраци се
носят по света.
Дали ще дойде някой ден
Човек с много светлина
да светне и изгори костите
на тези същества.
От мрака да се отървем
И светло пак да стане.
И болест от Добро да хванем!
© Мина Конарова All rights reserved.