СЪЩИЯТ СИ
Същият си...
като този преди теб:
бори се за мен,
докато ме получиш.
После ме заряза
без ласка и без хлеб.
Не съм любимец твой,
аз съм бездомно куче!
Същият си…
И той така реши,
че всяка нова кучка
е много по-забавна.
Казваше, че уж
е влюбен до уши,
или че тя е от
порода най-отбрана.
Същият си…
Започнеше ли тя
ръцете му да ближе,
с опашка да му маха,
изкарваше я вън
пред входната врата
и казваше с ритник:
„Омитай се веднага!”
Същият си…
А ние сме все пак
наивни същества,
родени да са верни.
Обратно ме вземи
и не бъди глупак:
без мене твойте дни
ще ти се видят черни!!!
© Теменужка Маринова All rights reserved.
Ще се борим за равноправие, посестрими!!!