Потърси в същността си
ще намериш света
Потърси във света си
ще откриеш душа
Махалото тежко така се люлее
и света ти намираш разкривайки себе си
Човешката същност така е устроена
за да бъдеме в частност едно със света
Ето времето в нас е и ние сме във времето
във единство, хармония, любов, светлина
© Росица Георгиева All rights reserved.