Oct 17, 2009, 3:44 PM

Състезание 

  Poetry
648 0 0

И ето пак очаквам с трепет

моя звезден миг.

Макар и кратък,

той за мене е велик.

 

Аз израствам с всеки сблъсък,

боря се да победя.

Вярно, че ако загубя плача,

но пък... мотивира ме това.

 

Ако бъда победител,

да се трудя - няма да помисля и да спра.

Ще се радвам на победата

и ще се опитам нови върхове да покоря...

© Марина Буюклиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??