Обичам да отключвам синевата
с очите си и дълго да мълча,
потънала сама във необята
и влюбена в безкрайните неща.
Това ми е любимо състояние
и ми зарежда всички сетива.
Събирам сякаш цяло мироздание
и поднебесната му красота!
Аделина Колева
© Аделина Колева All rights reserved.