Стъпвай на пръсти, любими,
стъпвай тихо и леко.
Душата ми спи върху рамото ти, любими.
Ще помълчим.
Така ще се слеят светлините ни,
ще дишаме с ритъма на съня й.
Чуй ръцете ми, любими.
Послушай топлината на пръстите ми -
как потича дъжда им върху отвеса на гърба ти
и къпе тръпките на желанието ти.
Да ме влееш в себе си.
И така да ме носиш...
Да ме отведеш, любими.
Като бебе във скута ти -
душата ми спи върху рамото ти, любими.
И се усмихва насън...
© Радостина Марчева All rights reserved.
Еротика!
Отива ти да я пишеш... прекрасно!Жадна съм за още!