Когато Господ сътворил света,
решил човека да накаже,
да страда и обича до смъртта,
че живота не е лесен да покаже.
Любов в сърцата Бог е дал,
сълзи от радост или болка,
любов, омраза и печал,
всичко дадено ни е от Бога.
Път на всеки човек начертал,
по който да мине в своя живот,
нарекъл го просто “Съдба”,
и на всеки един дал по една.
© Сиска Георгиева All rights reserved.
Поздрави!