Разливам се по теб със музика от нежност
и плискам блясъци от хиляди слънца.
Валя те в мигове на тиха безметежност,
сияния звездят из твоята душа.
Цъфтят в очите ни две щастия събрани
и няма я онази скитница-тъга,
която не познаваше житейските олтари
и тайнствено причастие бе сляпата съдба.
Крилете ни рисуват светли необяти,
светът е наш, защото ние сме светът.
В една любов, отдадена и слята,
творим вселена във всеобщия си път.
© МариЯ All rights reserved.
Мариелка, радвам се да те видя Поздрави и за теб