Jun 10, 2009, 3:03 PM

Сюжет за малък... филм 

  Poetry » Other
642 0 1

        

                   Под - прогнил, във бабешко кафяво.

                   Стени - във диярична охра, щамповани с цветя.

                   Лампа с шнур - дом на група насекоми.

                   Завеси - изтъкани от цигарен дим.

                   Легло с пружина - хлътнала и скърца,

                   с табла. На нея - езеро с лебеди

                   или пастир с кавал - близо до езеро с лебеди.

                   Под леглото - цукало, малко.

                   От съседната стая - плач, детски.

                   Той - гол, с чорапи - черни,

                   потник на дупки - жарсе.

                   Тя - с комбинезон, но не е на нея,

                   червена коса, червено червило - размазано.

                   Те - не се познават.

                   Утре - ще се разминат.

                           

                        

                   

                                        

                                         

                                    

                    

 

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??