/Няма по-щастлив от мен
и няма по-нещастен -
душата ми е съдник безпристрастен/
Победи, загуби,
печалби и погроми.
Небе от чувства
и море от думи.
Аз силен съм
и цял от страх треперя,
напразно търся,
но зная - ще открия
в очите ти неземната магия,
която ще ми каже
как щастието да намеря.
© Огрян Орешников All rights reserved.
Поздрави!