Съвършенството не съществува.
Това е просто идея на луд психопат,
страничен ефект на човешка природа,
мечта за по-добър свят.
Това е като наивността на малко дете,
най-лошото за което е одрано коляно -
съществува за него идеалният свят
и всичко е в розово огряно.
Няма проблеми, нито беди,
но нима това е така?!
С всяка година все по-трудно става,
© Елена All rights reserved.