Реализирай ме...
Вземи в шепата си част от Нищото,
докосни я с нежен полъх, превърни я в мен...
Съживи ме...
Нежно извади половинка от сърцето си...
по тихия нощен вятър ми я подари...
И своите чувства, емоции и мисли
с мен сподели...
Превърни ме в истина...
Изплачи една носталгична сълза...
родена в душата ти...
и чрез Слънцето, Въздуха, Небето и Морето
прати ми я - да падне в моите длани...
И така ще ми подариш чувства...
в името на Любовта ни...
Създай ме...
Превърни ме от микроскопична тишина
в човек - да усетя енергията...
да усетя вятъра в ушите си...
да виждам зъзнещия Север
и вечнотоплия Юг...
да усещам Земята под нозете си...
Реализирай ме...
Повярвай в мен...
Вземи в шепата си част от Нищото...
докосни я с нежен полъх - превърни я в мен...
Повярвай в мен...
Подари ми живот...
© Радина Стоянова All rights reserved.
Веске - благодаря ти, и да ти се връща тройно
И честит празник на ВСИЧКИ