Feb 11, 2017, 10:20 PM  

Създателят на Витоша 

  Poetry » Love, Free verse
481 1 0

 

А как понякога ми липсва това,

в нозете си да хвърля всяка хорска суета! 

Да вкусвам дъх на бор и на ела!

Звездите в дланите си да държа!

На луната нежно изгрева да поздравявам! 

Духът ти крепко да ме води за ръка! 

Блажено всяка моя фибра да изпълва! 

Да бди над мен и да ме закриля!

 

© Todor Nikolov All rights reserved.

х. Алеко
11.02.2017 г.

 

Написано вдъхновено от "ЧЕТВЪРТА ЕМБЛЕМА" на Радой Ралин.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??