Jan 27, 2015, 7:48 AM

Създаване 

  Poetry » Other
326 0 2

Типично!
Вършиш глупости,
а после съжаляваш!
Ровичкаш в Гугъла,
по Джиографик се сравняваш
с умници като теб;
Отчаяно се молиш
да изобретиш "Машина времени".
Типично!
Някой друг да обвиниш
за своите проблеми!
И истерично
да преобръщаш
кофите с душевна смет,
да се кълнеш дори в децата си!
Стани!
Тръгни!
Върви напред, слепецо!
Сам си си Създателят!

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • За голямо съжаление това е реалността.
    Творбата ти е истинска. Всички трябва да се замислим!
    Поздрав и хубав ден!
  • Вършиш глупости , а после съжаляваш !
Random works
: ??:??